категорії: блоґ-запис

Кльовий трип...

теґи: наркотики, підлітки

1434.jpgІ що воно таке? Певно щось дуже веселе і прикольне. Спершу – так. А потім – небезпечне...
Трип – стан наркотичного сп*яніння в той момент, коли наркоману світ здається рожевою хмаринкою абощо...так, знову наркотики.
Банальна тема? Зовсім ні. Нажаль.
Десь рік назад я іще думала, що для мене наркотики – це щось з іншого світу, світу американських бойовиків та кримінальної хроніки. Ні...не так. Кулька лопнула, коли в простому дитячому таборі мені запропонували покурити...я не захотіла. Десь через годину я знову зайшла в ту ж кімнату. Мої "друзі" валялись на підлозі і качалися від сміху. Не знаю, що саме вони курили, але певно, що не Мальборо...то був трип. Їхня ейфорія не пройшла до самого вечора. А ввечері почалося найцікавіше. Особливо коли їх почало ломати в мене на очах. Сиділи вони на "сигах" вже давно, і доз більше не було. Вони вигребли всі копійки, що мали і послали одного за дозою. Вернувся він десь за годину і вже з товаром.Доволі легко і швидко його добув, правда?
Більша частина підлітків пробували траву, десь з 20% вживають її постійно. Але ж трава – це перший крок до амфітамінів, а потім і до важких наркотиків...
Що ж нам робити з нашою нацією?вона гине...Що робити аби кльовий трип не закінчився жорстоким обломом?