категорії: блоґ-запис

Хвора?Ні, просто інша

теґи: бути іншим, стадний інстинкт

demotivators_ruХочу написати про проблему, з якою стикнулась нещодавно. Писатиму про стадний інстинкт.

Люди по своїй природі чомусь намагаються бути найкращими. Але якщо це не виходить, то намагаються зробити всіх інших гіршими або ж принаймні такими ж. Яскрава особистість сприймається як щось не правильне. Говорять: "Вона(він) хвора(хворий) на голову, бо пише вірші/не палить/пише музику/допомагає рідним/не приймає наркотики...словом поводить себе не як усі". Чому треба так гнобити тих, хто не хоче бути таким, як усі?

Маю одну подругу, яку її одногрупники вважають хворою на голову, бо вона не вважає секс основою відносин. Знаю одного хлопця, який не ходить на місиво між дворами. За це його вважають слабаком і *******(хоча він уже 6 років займається джиу-джитсу). Таких людей безліч, і інші їх не люблять. Їх намагаються зламати, заставити, і все лише тому, що вони інші.

Деякі ламаються і стають сірою масою...однаковою в будь-яких кількостях і складі. Але деяки вистоюють, залишаються собою, протистоять тиску, бо думка оточуючих викликає в них шалену опозицію і навіть агресію.

То як бути? Ставати ворогом для всіх "правильних пацанів" чи такою ж сірою безформенною безликою масою, яка всіх задовольняє?

"...-Это мое королевство!Здесь никто не имеет права быть другим!

-Ну, а вы сами?

-Я – король.Мне можно..."(с.)